Patiëntenbeoordelingen

In februari 2016 hebben wij door een onafhankelijk onderzoeksbureau (Patiënten Vertellen) een door het KRT( Kwaliteits Register Tandartsen) goedgekeurde patiënten enquête laten uitvoeren. Gedurende ongeveer twee weken hebben alle patiënten die de praktijk in die periode hebben bezocht per mail deze enquête ontvangen. Onze praktijk is beoordeeld met een 8.5. Reacties kunt u inzien door op “beoordelingen” te klikken.

N.a.v. de resultaten van de enquête hebben wij nog meer inzicht in de kosten van de behandeling mogelijk gemaakt. Onze tarieven waren natuurlijk altijd al in te zien via onze site. Op verzoek kunnen wij nu voor u een uitdraai maken via Zorgsom waarbij u de begroting ontvangt, maar ook kunt zien wat het bedrag is dat door de verzekering wordt vergoed en het bedrag dat u uiteindelijk zelf moet betalen.

Per 1 augustus 2016 is het tarief voor gebitsreiniging door de preventie-assistente meer inzichtelijk gemaakt, zodat nu duidelijk is dat daarvoor een lager tarief wordt berekend dan wanneer deze behandeling door de tandarts of mondhygiënist zou zijn uitgevoerd.